Nieuwe hoofdsponsor: Maximaal Advies!

Nieuwe hoofdsponsor: Maximaal Advies!

24 januari 2020 Uit Door roland

Per 1 februari is Maximaal Advies hoofdsponsor van Martijn. Martijn en Maximaal Advies zijn een langdurige overeenkomst aangegaan met de focus om volledig professional binnen de PDC te kunnen worden. Ron Meulenkamp, die ook gesponsord wordt door Maximaal Advies, zal daarin een begeleidende rol gaan spelen.

Na overweging en vergelijking met meerdere sponsoraanbiedingen leek Martijn dit de beste optie, begeleiding door een Nederlandse speler die bekend is in het circuit en een Nederlands bedrijf welke dit ondersteund.

Maximaal Advies maakt de complexe energiemarkt transparant. Als adviseur in energiezaken brengt Maximaal Advies uw huidige situatie in kaart en helpt u bij het bepalen van het juiste inkoopmoment. Ook bij de keuze van het ideale product komt Maximaal Advies met een passend voorstel, gespecificeerd op uw persoonlijke situatie en wensen. Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben zij zichzelf enkele concrete doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Om dit uit te dragen stimuleren zij hun zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie.