Nieuwe sponsor!

We zijn blij om dat we een nieuwe sponsor kunnen en mogen aankondigen. BALLANCE. Harderwijk zal naast dat zij Martijn mentaal ondersteunen ook shirtsponsor worden. Martijn en Remco (mede oprichter) werken al langere tijd samen, toen nog onder de naam Optimind, en Remco heeft Martijn o.a. voorbereid voor de Finder Darts Masters en geholpen met Martijns vliegangst.

BALLANCE Harderwijk haalt optimaal resultaat uit mensen door middel van succesvolle coaching en training gebaseerd op neurologische wetenschap, de nieuwste medische technologieën en mindset- en ontstresstechnieken.

Met deze techniek wordt Martijn gecoacht om goed om te gaan met tegenslagen (die zeker nog gaan komen) en optimaal gebruik maken van de positieve ervaringen die inmiddels opgedaan zijn (winst van de eerste BDO ranked toernooien bijvoorbeeld) en Martijn mentaal weerbaarder te maken.

Verder verzorgt BALLANCE. Harderwijk ook trainingen aan groepen en helpen zij medewerkers van diverse bedrijven om mentaal in balans te blijven.

Je kan meer informatie vinden op https://www.ballance.nl