Nieuwe sponsor: BALLANCE Harderwijk!

Nieuwe sponsor: BALLANCE Harderwijk!

30 augustus 2019 Uit Door roland

We zijn blij omdat we een nieuwe sponsor kunnen en mogen aankondigen. BALLANCE Harderwijk zal naast, dat zij Martijn mentaal ondersteunen, ook shirtsponsor worden. Martijn en Remco (mede oprichter) werken al langere tijd samen, toen nog onder de naam Optimind. Remco heeft Martijn o.a. voorbereid voor de Finder Darts Masters en geholpen met Martijns vliegangst.

BALLANCE Harderwijk haalt optimaal resultaat uit mensen door middel van succesvolle coaching en training gebaseerd op neurologische wetenschap, de nieuwste medische technologie├źn en mindset- en ontstresstechnieken.

Met deze techniek wordt Martijn gecoacht om goed om te gaan met tegenslagen (die zeker nog gaan komen). Maar ook om optimaal gebruik maken van de positieve ervaringen die inmiddels opgedaan zijn (winst van de eerste BDO ranked toernooien bijvoorbeeld) en Martijn mentaal weerbaarder te maken.

Verder verzorgt BALLANCE Harderwijk ook trainingen aan groepen en helpen zij medewerkers van diverse bedrijven om mentaal in balans te blijven.

Je kan meer informatie vinden op https://www.ballance.nl