World Trophy Qualifier & Welsh Open

Gisteren is Martijn afgereisd naar Wales, hier zijn 2 toernooien dit weekend.

Allereerst vandaag de BDO World Trophy Qualifier.
De loting is inmiddels bekend en Martijn zit in een mooie sheet, met sterke tegenstanders, zoals: Wes Newton, Martin C Atkins, Matt Clark en Carlo van Cleef. Martijn zal starten bij de laatste 256 en de eerste wedstrijd zal rond kwart over 11 beginnen. Uiteraard houden we iedereen zo veel mogelijk bij via Facebook.

Zondag is de Wales Open. Dit toernooi is een A+ toernooi en de punten zijn voor de BDO en de Finder rankings. Een belangrijk toernooi dus om de huidige positie in de rankings vast te houden of te verbeteren.
De loting is ook hier bekend, Martijn is als 32e geplaatst, wat inhoud dat hij bij de laatste 32 de nummer 1 geplaatste speler tegen zal komen. Dit is hier Mark McGeeney. Martijn heeft een bye en zal bij de laatste 512 beginnen aan het toernooi, dit zal rond 12:40 beginnen.

De finales zijn via een livestream te volgen: https://www.bdodarts.com/welsh18stream.php