UPDATE: NDB-, BDO- en Finderranking, Denemarken en sponsors!

NDB Ranking

Daar zijn we weer, bijgekomen van het afgelopen weekend waar Martijn zich heeft gekroond tot NDB Nederlands Ranking kampioen!
Martijn komt hiermee in een mooi rijtje onder andere, Raymond van Barneveld, Superleague collega Co Stompé, Jelle Klaasen, Roland Scholten, Richard Veenstra en Niels de Ruiter zijn Martijn voorgegaan.

We willen alle sponsors, zie voor een update over sponsors iets verder dit bericht, en supporters bedanken voor de steun dit ranking seizoen!

BDO + Finder ranking

Martijn is aardige stappen aan het maken op de ranking! Als we alleen dit seizoen bekijken (tussen haakjes staat de ranking van voor de German Open):

BDO – All : 34 (36)
BDO – West-Europa : 6 (10)
Finder – 19 (26)

over 12 maanden gezien is de ranking:
BDO – All : 64 (79)
BDO – West-Europa : 16 (24)
WDF – World : 129 (252)

Om deel te mogen nemen aan Lakeside, moet Martijn bij de top 24 op de overall ranking komen of op nummer 1 op de west-europese ranking.
Om deel te mogen nemen aan de Finder Darts Masters, het major televisie toernooi georganiseerd in Nederland, moet Martijn minimaal 16e op de ranking worden, waar hij nu dus 19e staat! En er zijn nog genoeg punten te verdienen, te beginnen dit weekend in Denemarken.

Denemarken

Dit weekend is de Denmark Open en Denmark Masters, beide tellen ze mee voor de Finder ranking en de BDO overall ranking.
Zaterdag zal de Denmark Open gespeeld worden en zondag de Denmark Masters. Op de Denmark open is Martijn een geplaatste speler, namelijk 31e!
De meest gestelde vraag is, is er een livestream? Ja er is een livestream: https://www.youtube.com/watch?v=mSxMGMKH7p0. Hou ook de Deense DartBond in de gaten via Facebook: https://www.facebook.com/danskdartunion/.

We hopen dat Martijn weer een goede prestatie gaat neer zetten en goede stappen kan maken!

Sponsoring

Zonder sponsors geen geld, zonder geld geen toernooien. Het is heel cliché, maar zeker waar.
Zonder de sponsoren zou Martijn nooit aan deze toernooien mee kunnen doen. Daarom hebben we de sponsorpagina aangepast, zodat de sponsors duidelijker in beeld zijn, bekijk de nieuwe layout hier! En mocht je toevallig een nieuw dakkapelletje nodig hebben, een muurtje gestuct willen hebben, of gewoon een dagje weg (met de kids) en daarna trek hebben in een ijsje noteer dan deze gegevens maar, want beter ga je niet vinden!

Verder hebben inmiddels 25 vrienden zich aangemeld bij de vrienden van Martijn, mochten dit er 50 worden en Martijn zich plaatsen voor de finder zullen we een set van 2 passepartouts voor de finder verloten onder alle vrienden van Martijn! Meld je aan en maak kans om Martijn aan te moedigen op het grootste TV toernooi van Nederland! Verder informatie volgt t.z.t. via Facebook.

Voor informatie over sponsoring kan de gloednieuwe brochure gedownload worden: Sponsorbrochure

Een sportieve groet namens Martijn!